Search

Retourneren van je Bontbekeken.nl bestelling

Niet tevreden of enkel informatie nodig over je sierkussentje? Lees de informatie hieronder.

In het geval van een beschadigd product of een productiefout, bieden wij als Bontbekeken een gratis vervanging of terugbetaling. Binnen 30 dagen na levering van het product neem je contact met ons op. We vragen dan een duidelijke foto waarop het probleem te zien is.

Bij Bontbekeken worden retourzendingen en omruilingen niet ondersteund als je een verkeerde maat of kleur heeft besteld of gewoon van gedachten bent veranderd.

Heb je een bestelling geplaatst via Bontbekeken, maar is het toch niet wat je had verwacht? Je kunt alle artikelen retourneren binnen 30 dagen na ontvangst (mits je aan de voorwaarden zoals hierboven geschreven is voldoet). Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie over het retourneren van je bestelling. Heb je een vraag en staat het antwoord hier niet bij? Stuur ons dan een e-mail met je vraag naar fons@bontbekeken.nl

Bij Bontbekeken.nl streven we naar een soepele en prettige ervaring voor iedereen die onze producten wil retourneren. We begrijpen dat soms een artikel niet helemaal naar wens is. 

Nogmaals, wanneer het product beschadigd is of een productiefout betreft, stuur je een foto met het probleem naar het e-mail hierboven benoemd. Of gebruik het formulier hieronder!